rendszerintegráció

Rendszerintegráció

Az audiovizuális rendszerintegráció a rendszerkomponensek olyan összekapcsolása, mely az eredeti funkcionális és technikai jellemzőiket egyesíti minden részletre kiterjedően, egy új, együttműködő rendszerré. Alapvetően kétszintű rendszerintegrációról beszélhetünk:

Az első szinten a bejátszó eszközök (IT és AV) csatlakoztatása az adott megjelenítőhöz (VGA, DVI, HDMI, LAN, WLAN, RS232, USB, stb.) a helyi lehetőségeknek, igényeknek megfelelően, míg a második szinten az elemek egy működő egységgé történő tervezése, kiépítése (pl. vezérlőrendszerek) valósul meg.

Egy tervszerűen felépített audiovizuális rendszer (vetítés, hangtechnika, vezérléstechnika, kiegészítő eszközök) a felhasználók számára testreszabottan biztosítja az előadáshoz, oktatáshoz szükséges szolgáltatásokat, információkat, kezelőfelületeket. Az integrált rendszer optimális segítséget, támogatást biztosít az előadónak, oktatónak.

Amennyiben új rendszer kiépítését, használatát tervezik, javasoljuk, hogy a lehető legkorábban, már az ötlet felmerülése után vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot, mert a rendszer végső sikere a tervezési fázisban dől el, egy kész épület vagy terem esetében a különböző igények professzionális megvalósíthatósága korlátozottabb.

Az AVM Konferenciatechnika Kft. szakembereinek rendszerintegrációs tapasztalatára alapozva a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a rendszeres karbantartásig teljes körű és professzionális audiovizuális, konferenciatechnikai és vezérlési szolgáltatást nyújt.

Cégünk első és legfontosabb lépésként szakmai egyeztetéseken felméri a felhasználói igényeket, bemutatja az innovatív termékskálát és a rendszer összetettségének megfelelően javaslatokat tesz a felépítésre és a kapcsolódó szakágakra vonatkozó elvárásokra.

A tervezési és kivitelezési folyamat során tartjuk a kapcsolatot az építőipari, gépészeti, gyengeáramú, informatikai, irodabútor, világítás- és árnyékolástechnikai tervezőkkel, szállítókkal és kivitelezőkkel.

A rendszerben szereplő eszközök telepítése, szerelése, majd a rendszer átadása, betanítása után a tesztüzem folyamán felmerülő finomítási, felhasználói változtatási igényeket elvégezzük és a folyamatos támogatás mellett lehetőséget biztosítunk időszakos karbantartási szerződésre.

A kiváló minőségű eszközökhöz való közvetlen hozzáférésünk, a teljes vizuál- és konferenciatechnikai eszközparkot lefedő termékválasztékunk, bővített szolgáltatáscsomagjaink, referenciáink és folyamatosan továbbképzett tervező- és installációs szakembereink jelentik a biztosítékot arra, hogy a jelenlegi és leendő Partnereink által elvárt magas színvonalon tudjuk végezni rendszerintegrációs tevékenységünket.

Referenciák Ajánlatkérés