Evoko

Evoko

Az Evoko Room Manager rendszerének minden olyan cég és szervezet hasznát veheti, amely el szeretné kerülni tárgyalásai felesleges megzavarását, míg egy másik terem éppen üresen áll. A Room Manager egy kristálytiszta, érintésérzékeny felületen teszi világossá a tárgyalók státuszát és a soron következő foglalásokat, időpontokat. A zöld vagy piros visszajelzéssel már messziről megállapítható, hogy a terem szabad-e.

A foglalásokat közvetlenül megadhatjuk a kijelzőn vagy köszönhetően a Microsoft felhő szolgáltatásainak már nem csak az irodai gép Outlook-jából, hanem távolból az interneten keresztül MS Exchange, Office 365, Outlook Web Acces és a Google Apps for Business szolgáltatásokkal adhatunk meg új meetingeket.
A foglalásokat az EVOKO rendszer az MS Outlook és Google Calendar programokkal automatikusan szinkronizálja.

A telepítése nem kíván több szakértelmet, mint egy új alkalmazás hozzáadása a céges szerveren. A rendszerbe feltölthetőek a termek technikai felszerelései is, amelyek hasznos információt adhatnak a megfelelő tárgyaló kiválasztásában, sőt bármely meghibásodásról értesítést küldhetünk a felhasználó a rendszergazdának. Az EVO verzióval értékes statisztikák készíthetőek a foglalásokról a céges források optimalizálásához és a tárgyalási kultúra javításához.