Sharp

Sharp

Cégünk a Sharp LCD monitorok és TV-k hivatalos forgalmazója. Míg a különféle felhasználási területekhez tartozó monitorokat megtalálja a termékeknél, a televíziókért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy látogassa meg a Sharp magyarországi oldalát.

A Sharp nyilvános helyekre szánt kijelzőit elsősorban arra tervezték, hogy adatai és üzenetei lehető legpontosabb és leglátványosabb megjelenítését biztosítsák. Számos területen fel lehet használni ezeket a rendszereket: hirdetések, ellenőrzés, kutatás, tömegközlekedés…. A professzionális monitorok továbbá alkalmasak videofalak létrehozására mozikban, információs rendszerekhez szállodákban, éttermekben. A beépített hangszórók vagy az érintésvezérelt panelek még több lehetőséget kínálnak az információk átadására.

A nagyméretű LCD-k előnyei a plazma képernyőkkel szemben elsősorban a birtoklás teljes költségében érhetők tetten. Ez a hosszabb élettartamnak, alacsonyabb áramfogyasztásnak és kisebb súlynak köszönhető; ez egyszerűbb szállítást, felszerelést, szervizelést is jelent.

A lehetséges felhasználási területek közé tartozik az orvosi és laboratóriumi felhasználás, a tömegközlekedés, a forgalomirányítás, az irodai kommunikáció, vagy akár a márkaerősítés. A nagyfelbontású monitoroknak az építőiparban és a formatervezésben is ott a helye: különösen hasznos lehet, ha az összes tervrajz és modell eredeti részletességében jelenhet meg egy alapvetően interaktív felületen.

Sharp professzionális, 24/7 monitorok:

Sharp PN-E421
Sharp PN-E471
Sharp PN-E521
Sharp PN-E602
Sharp PN-R603
Sharp PN-E702
Sharp PN-R703
Sharp PN-E802
Sharp PN-R903

Sharp super narrow basel, videofal monitorok:

Sharp PN-V600
Sharp PN-V601
Sharp PN-V602

Sharp touch és interaktív monitorok:

Sharp PN-L602B
Sharp PN-L702B
Sharp PN-L802B