wePresent

wePresent disztribúció

A vezeték nélküli kommunikáció több szempontból is egyre fontosabb az audiovizuális piacon.

Műemlék jellegű épületekben gyakran nem lehetséges a kábelezés, de mindenképpen szükséges a konferenciatermekben a vetítés biztosítása.
A régebben kiépített analóg (VGA, video) alapú rendszerek digitális korszerűsítésekor is gyakran előfordul, hogy a kábelcsatornákba nem húzható már be további HDMI, DisplayPort kábel.
Gyakran egy tárgyalóteremben több résztvevő is csatlakozna a megjelenítőhöz, de ez nagy, nehezebben kezelhető és drága  háttér-elektronikai rendszert igényel.
A mindennapi munkában a hagyományos számítástechnikai eszközök mellé felzárkóztak a tabletek és okostelefonok is, melyek kábeles csatlakoztatása korlátozott.

Az AWIND gyártó wePresent termékcsaládja ideális megoldás a fenti problémák orvoslására, a kábelezés nélküli  audiovizuális rendszerek kiépítésére.
A wePresent egységekhez 64 user csatlakozhat Win, MAC, ChromeBook, iOS vagy Android eszközökkel. A helyi hálózatba kötve elérhető az internet és a céges szerver is. A nagyobb prezenterek tejles touch támogatással, interaktív funkciókkal és video streaming lehetőséggel is rendelkeznek.

Cégünk 2014 szeptemberétől a wePresent kizárólagos magyarországi disztribútora.

Vezeték nélküli termékek:

wePresent WiPG-1000 vezeték nélküli prezentáció…
wePresent WiPG-1500 + touch support, interaktív írópad…
wePresent WiPG-1600 + multitouch support…
wePresent WiPG-2000 + multitouch support, FHD video streaming…

wePresent SharePod kapcsolat HDMI eszközökkel…
wePresent AirPad interaktív írópad…