WolfVision

Az ausztriai WolfVision GmbH a világ egyik vezető vizualizációs cége. A vizualizálók olyan speciális optoelektronikus berendezések, amelyek a rajtuk elhelyezett tárgyakat képezik le tökéletes minőségben. Leginkább tréningeken és oktatáshoz, valamint dokumentumkameraként használjuk őket.

A WolfVision a világ egyik vezető technológiai központjaként híresült el, és a terület egyedüli professzionális gyártójának számít. A “professzionalitás” ellenére viszont kiváló eszközöket alkotott a közepes árkategóriában is; egyedül a legalacsonyabb árfekvésben nem találhatók termékek. Ha autógyártókhoz szeretnénk hasonlítani, a WolfVision egyaránt kínál Rolls Royce-okat, Mercedeseket és Volkswageneket.

A cég sikere egyrészt annak a koncentrációnak köszönhető, amivel a “vizualizáló” terméktípust illetik, másrészt az erőforrások mennyiségének, amit kutatásra és fejlesztésre fordítanak (a forgalom 13%-a). A cég több mint két évtizede fejleszti és gyártja vizualizáló eszközeit, így rengeteg iparági standard is fűződik a nevéhez. A WolfVision 1966-tól egészen máig családi vállalkozásként működik székhelyén, Vorarlbergben.