Új gép: a FullHD-LCD csúcsa elsőként a McDonald'snál

Legújabb projektorunk, a Panasonic PT-LZ370 nagy dolgokra hivatott.

280 wattos izzója nettó 3000 ANSI lumen fényerőt produkál – ilyen specifikációnak az átlagosnál világosabb helyiség vagy nagyobb vetítési távolság sem szab gátat, az 1920x1080 felbontású LCD panelnek köszönhetően pedig Blu-Rayről is az eredeti felbontás köszön vissza vetítéskor.

Mivel cégünk 2012 elején lett a Panasonic projektorok és monitorok hivatalos disztribútora, különösen nagy megtiszteltetés, hogy az ország első három LZ370-ét mi szállíthattuk le: alighogy megérkeztek hozzánk, kedden délelőtt már legéberebb megrendelőnk, a McDonald’s Magyarország irodáiban voltak a projektorok.

Akár nagyobb termek, akár szűkebb tárgyalók vetítője is lesz, az egyenként 8 kilós projektorok komoly alapokat raknak le az előadásokhoz és konferenciákhoz. A projektor egyik érdekessége a röntgenképpel is promózott DICOM Part 14-szimuláció, ami a népszerű orvosi képalkotási sztenderd Panasonic-féle implementációja.

A különleges funkciók nem állnak meg itt: a beépített LAN terminál lehetővé teszi, hogy számítógépünket csatlakoztatva a Crestron Roomviewján keresztül vezéreljük a hálózatra kapcsolt eszközöket, a korábbi projektorokból ismert “nappali mód” pedig  ideálisnak nem nevezhető fényviszonyok mellett is jól olvasható, szembarát képet renderel.

A PT-LZ370 prospektusát lásd itt!


2012. február 22. hírek