OTP Bank Nyrt. Andrássy út 6. videofalak és árfolyamkijelzők

Az OTP Bank Nyrt. Andrássy úti fiókjának már a tervezésekor komoly feladat elé állított bennünket a megrendelő. Álló, 55”-os monitorokból épített videofallal, eltolt – 46”-os monitorokból épített – falakkal valamint oldalfalon rögzített, „lebegő”, álló formátumú 46”-os portálmonitorokon (összesen 32 db monitor) jelennek meg az aktuális információk, reklámok, video anyagok, árfolyamok a fiók különböző pontjain.

A rendszerek tervezésekor, építésekor figyelembe kellett vennünk, hogy a vezérlőeszközök, jelátviteli elektronikák, erősítők központja a fiók pinceszintjén található technikai helyiségben került elhelyezésre. A legnagyobb távolság a forrás PC és monitor között több, mint 120 méter.

A FullHD felbontás adta lehetőségeket maximálisan kihasználva, videoprocesszor segítségével jelenítettük meg a reklámügynökség által készített tartalmakat. A 3 db eltolt fal esetén olyan műszaki megoldást alkalmaztunk, amely lehetőséget ad azonos illetve különböző anyagok megjelenítésére, mind a hatos egységeken, mind az alsó monitor esetén.

A hangrendszerek kialakításánál a szakmai szempontokon túl a belsőépítész igényekhez is maximálisan alkalmazkodnunk kellett. A video falak és a portálokba telepített monitorok vezéreltek, így a ki- és bekapcsolásuk a felhasználó igényei szerinti időbeosztás szerint történik.

A rendszerek az alábbi eszközökből kerültek kiépítésre:

Samsung UD55 keret nélküli FullHD monitor
Samsung UD46 keret nélküli FullHD monitor
Samsung MD46 FullHD monitor
KEF hangsugárzók
Montarbo erősítők
Kramer TwistedPair jelátviteli rendszerek
Kramer TwitedPair repeater-ek
Kramer DVI és HDMI elosztók, switcherek
Kramer DVI, HDMI, cat7 S/Ftp kábelek
Hetech V-Match videoprocesszorok
SMS Wall+ és Verty videofal konzolrendszerek
Egyedi design keretek és dobozolások

Tekintse meg a referencia oldalunkon az installáció képeit!


2017. december 1. hírek